Albababy is het resultaat van innovatieve en creatieve ideeën en aanpak van de sn enthousiaste vrouw van Denemarken, Majken Banke. Ze is moeder van vier charmante dochters. Om iets unieks als jurk voor haar dochter te creëren, begon ze te werken aan een organisch jurkmateriaal en maakte een sprookjesachtige conceptjurk die een unieke jurk in retrostijl was. Ze ging verder met hetzelfde concept en creëerde haar eigen kledingmerk voor kinderen, dwz. Albababy in 2010. De organisatie werd al snel populair op de retail- en onlinemarkten.

Puur organisch materiaal gecertificeerd door Nordic Ecolabel, BSCI en Oeko-Tex wordt gebruikt om de uitstekende, speelse en kleurrijke kledingseries ook voor kinderen, tieners en moeders te maken. De kleding is gemaakt om tijdens zijn leven door meer dan één kind te worden gedragen. De belangrijkste attracties van de organisatie zijn Albaby, Albakid, Alba Atracktion en All I Adhore. Een speciale serie nl. One of a Kind is met de hand gemaakt voor de liefhebbers van handgemaakte kleding.

Gratis verzending voor alle bestellingen boven € 70 in Europa en voor alle bestellingen boven € 100 in Australië en Nieuw-Zeeland.